Oftalmologjia e fëmijëve

Të pamurit e dobët te fëmijët duhet të zbulohet në fëmijërinë më të hershme dhe të trajtohet me kohë me laser në mënyrë që të shmangen komplikimet....

Lexo më shumë

Katarakti

Me operacion të hershëm, pa pritje që katarakti të piqet, shmangen komplikimet e shumta dhe mundësohet rehabilitimi i shpejt i të pamurit ...

Lexo më shumë

Ablacioni i retinës

Mprehtësia e plotë pamore mund të ruhet, prandaj sapo të lajmërohen shenjat e para të sëmundjes – “perdja” duhet të kryhet INTERVENIMI URGJENT KIRURGJIK ...

Lexo më shumë
Makula

Çrregullimi i makulës

Specijalna bolnica SVETI VID je jedinstvena ustanova na ovim prostorima, gde se sprovode specijalni programi za probleme makule...

DEČIJA OFTALMOLOGIJA

Oftalmologjia e fëmijëve

Të pamurit e dobët te fëmijët duhet të zbulohet në fëmijërinë më të hershme dhe të trajtohet me kohë me laser në mënyrë që të shmangen komplikimet....

KERATOKONUS

Keratokonusi

Ndryshimet janë progresive, dhe çojnë kah dobësimi i të pamurit, toleranca e zvogëluar e thjerrëzës kontaktuese dhe mospërballimi i plotë dhe pamundësia e “mbajtjes së thjerrëzave në sy”. ..

operacija-katarakte

Katarakti

Me operacion të hershëm, pa pritje që katarakti të piqet, shmangen komplikimet e shumta dhe mundësohet rehabilitimi i shpejt i të pamurit ...

ABLACIJA MREŽNJAČE

Ablacioni i retinës

Mprehtësia e plotë pamore mund të ruhet, prandaj sapo të lajmërohen shenjat e para të sëmundjes – “perdja” duhet të kryhet INTERVENIMI URGJENT KIRURGJIK ...

Odabrali smo za Vas