Submitted by wollson on Mar, 02/19/2019 - 12:17

Në kongresin më të madh botëror për operacionin e kataraktit dhe kirurgjinë refraktive të mbajtur në Milano në vitin 2013, SVETI VID ka fituar çmimin e parë – Statujën e Artë. Me këtë, ky spital e përsëriti suksesin nga Bombei i vitit 2008 dhe konfirmoj që është në majën e oftalmologjisë botërore. Spitali Special SVETI VID

Milano 2013